Sawetara Cara Kanggo Priksa Finansial Pribadi Sampeyan Ing Urutan

Sawetara Cara Kanggo Priksa Finansial Pribadi Sampeyan Ing Urutan

Sawetara Cara Kanggo Priksa Finansial Pribadi Sampeyan Ing Urutan

Hot

Thursday, December 28, 2017

Sawetara Cara Kanggo Priksa Finansial Pribadi Sampeyan Ing Urutan

December 28, 2017 0

Apa sampeyan nemokake pamikiran babagan ngurus keuangan pribadi sing luar biasa? Sampeyan ora piyambak! Akeh wong sing ora yakin nangani keuangan. Sambungake kanggo sawetara tips financial sing bermanfaat sing sampeyan bakal nemokake bermanfaat minangka sampeyan bisa nyedhaki kahanan finansial sing luwih apik.

Deleng ing biaya sadurunge sampeyan nandur modal dhuwit. Pajakan layanan lengkap biaya pungutan kanggo layanan sing padha nyedhiyakake. Iki biaya bisa njupuk potongan banget saka dhuwit sampeyan nggawe. Penting kanggo makelar riset sadurunge sampeyan nggunakake. Ngerteni apa biaya sing uga biaya liyane sing digandhengake karo nggarap.

Nggawe rencana tahunan kanggo sampeyan. Duwe rencana sing mantep minangka alat motivasi sing efektif, amarga mbantu sampeyan supaya tampa pituwase, sing luwih apik tinimbang mbuwang sing ora ana guna.

Nalika sampeyan ngupayakake kredit, sumurup yen skor kredit sampeyan bisa nyelehake sajrone proses kasebut. Iki ora ateges yen sampeyan wis rampung apa-apa salah. Sanalika sampeyan terus tumindak tanggung jawab, bakal dibayangke ing laporan kredit sampeyan. Skor sampeyan bakal nambah pungkasan.

Mbantu ngatur finansial pribadi karo kawicaksanan asuransi sing apik. Cepet utawa mengko, meh saben wong perlu perawatan medis. Iki minangka alasan utamane kanggo ngrampungake rencana asuransi kesehatan sing apik banget kanggo urip sampeyan. Biaya dhokter, resepsi rumah sakit lan resep bisa total ewu dolar. Kanthi jaminan sing tepat, sampeyan bakal dilindhungi tinimbang ngadhepi utang.

Yen sampeyan duwe pasangan, banjur ndeleng sing duwe kredit sing luwih apik lan nggunakake sing kanggo aplikasi kanggo silihan. Yen sampeyan duwe rating kredit sing ala, sampeyan kudu ngupayakake sing paling apik kanggo mbangun maneh rating kanthi nggunakake sembarang kertu kredit sing sampeyan duwe kanthi reguler lan mbayar kanthi lengkap saben wulan. Yen sampeyan loro-lorone duwe skor kredit apik, sampeyan bisa uga pengin nggoleki utang lan entuk utang luwih rame.

Ganti bolongan lampu pijar lawas karo lampu lampu CFL. Padha luwih apik kanggo lingkungan, lan bakal nyimpen dhuwit ing bill listrik sampeyan. Umur CFL bolam luwih akeh tinimbang lampu tradisional. Uga, sampeyan bakal nyimpen dhuwit kanthi ora kudu terus tuku bolam anyar.

Yen sampeyan nelusuri online, sampeyan bisa nemokake kupon sing ora bisa ditemokake ing panggonan liya. Kanggo wong-wong sing pengin ngontrol keuangan, entuk manfaat saka Kupon online sing tip banget sing bakal mbantu.

Kanggo mesthekake yen kertu kredit sampeyan wis dibayar ing wektu, nyetel bayar tagihan otomatis ing bank. Sanajan sampeyan ora bisa mbayar keseimbangan kertu kredit saben sasi, sethithik nggawe pembayaran minimal ing wektu kasebut bakal nggawe rekaman kredit positif. Yen sampeyan duwe debit otomatis sing disetel, sampeyan ora kudu prihatin bab bayaran sing kasep lan yen sampeyan duwe dhuwit ekstra, sampeyan bisa tansah nambah sing kanggo pembayaran.

Ngindhari biaya kanthi nggunakake ATM ATM dhewe. Akeh institusi finansial ngemot biaya kanggo nggunakake ATM saka bank-bank sing ora ana hubungane. Biaya kasebut bisa ditindakake liwat wektu lan biaya sampeyan.

Priksa manawa kanggo ngetokake dhuwit lan ngetutake dhuwit. Yen luwih ngerti ngendi dhuwit sampeyan arep, sampeyan bakal bisa ndeleng ing ngendi sampeyan bisa nyimpen dhuwit kanthi nglereni utawa mbusak kabeh.

Nyiyapake pangan ing pawon dhewe, tinimbang mangan ing restoran, bisa nyedhaki dalan sing luwih apik kanggo nindakake finansial pribadi lan mbantu sampeyan nyelehake akeh dhuwit. Sampeyan kudu bisa mangan péso apik kanggo papat kanggo watara telung puluh dolar. Sampeyan bisa kanthi gampang nyawisake sing akeh ing sawetara burger cepet lan sawetara soda.

Rusak omah bisa ngancurake. Sampeyan bisa ngurangi mbuwang sakabèhé kanthi nggoleki bisnis lan omah sing entuk biaya kanggo manggon. Sampeyan ora pengin njaluk digeser saka omah amarga sampeyan ora duwe cukup dhuwit kanggo nggawe pembayaran. Sawetara wong sing wicaksana lan mikir ing ngarep.

Yen sampeyan duwe sasi padet sing pungkasanipun ndadekake sampeyan ndhelik ing babagan finansial, sampeyan ora kudu nglampahi dhuwit ekstra. Nanging sampeyan kudu nyimpen. Nggawe anggaran ketat sing bisa sampeyan tindakake lan terus sinau babagan keuangan.

Priksa manawa sampeyan wis nyisihake sethithik sewulan saben sasi kanggo mbayar tagihan sampeyan. Sampeyan bisa uga ora ngethok kabeh tagihan sampeyan ing dina tagihan, nanging sampeyan ora ngidini fokus. Tandha acara ing tanggalan, lan priksa manawa sampeyan njaga prasetya. Yen sampeyan kelingan dina iki, priksa manawa sampeyan ngatasi keuangan sampeyan dina sabanjure.

Apikan saka situasi keuangan wong, penting kanggo duwe akun tabungan kanthi likuiditas. Akun sing ngasilake dhuwur yaiku cara sing paling apik kanggo njaga tabungan kanthi cepet. Sawetara bank-bank sing online, lan kabeh kasebut FDIC diasuransiake.

Tansah cilik awis ing tangan kanggo cilik tumbas lan nggunakake kertu debit sampeyan luwih gedhe. Aja mung nggunakake kertu kredit. Akeh kertu kredit duwe jumlah tuku minimal, saéngga sampeyan duwe kertu utang utawa sawetara awis, ora bakal nyadari sampeyan.

Investasi jaban rangkah kanthi cepet uga. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku kanthi njupuk dana mutal, jinis ora mbukak. Jenis dana sajrone mutu iki pancen beda lan ngurangi jumlah riset kanggo nggawe sadurunge.

Sampeyan kudu tetep paling sethithik telung sasi ing akun kasebut. Njupuk 10% saka gaji sampeyan, lan simpenan sing dadi akun tabungan sing entuk kapentingan dhuwur.

Ngembangake anggaran sing bisa sampeyan gunakake bakal mbantu sampeyan entuk dhuwit. Apa sampeyan nggunakake pen utawa kertas utawa tracker budget sing bisa diundhuh, kunci iku supaya budget sampeyan bisa mbentuk kabiasaan mbuwang sing apik lan ngganti sing ala. Tambahan, sampeyan mbantu sampeyan tetep mbuwang mudhun menyang tingkat sing cukup.

Akeh wong perjuangan amerga ora yakin bisa ngatur finansiale. Begjanipun, wonten kathah hal ingkang saged panjenengan lampahi kangge ngindhari kekurangan financial. Nglakokaké sawetara tips iki kanggo nambah ketrampilan manajemen keuangan.
Read More